Skip to content

VERGADEREN

'T GOUDEN APPELTJE

HIGH TEA – LOKAAL BIER & KOFFIE – VERGADEREN – RECEPTIE – FEEST

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke High Tea, een vergadering (met lunch), of misschien heeft u een ruimte nodig voor een receptie of een feest. In overleg is een hoop mogelijk.

VERGADEREN

Wij nodigen u graag uit om uw volgende vergadering in ons koffie café te houden. Wij bieden de perfecte setting voor een productieve vergadering, inclusief koffie en heerlijke lunchmogelijkheden.

Onze locatie biedt een sfeervolle ambiance met comfortabele zitplaatsen en een rustige omgeving waar u in alle rust kunt vergaderen. Uw vergadering kan worden voorzien van verse koffie en andere dranken.

Bovendien bieden wij, in overleg, lunch. Variërend van broodjes tot salades en warme gerechten. Onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat uw team energie heeft om de vergadering door te komen.

Onze koffiebar is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn een ideale locatie voor zowel kleine als grote groepen. Onze ruimte kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het organiseren van een brainstormsessie of een formele presentatie.

Wacht niet langer en plan uw volgende vergadering bij ons koffie café. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw reservering te maken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.