Skip to content

't Gouden Appeltje

Wat er bij ons is en kan:

'T GOUDEN APPELTJE

HIGH TEA – LOKAAL BIER & KOFFIE – VERGADEREN – RECEPTIE – FEEST

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke High Tea, een vergadering (met lunch), of misschien heeft u een ruimte nodig voor een receptie of een feest. In overleg is een hoop mogelijk.

HIGH TEA 

Ervaar een authentieke Engelse traditie met onze high tea. Geniet van heerlijke scones, vers gebakken en geserveerd met romige clotted cream – een smaakvolle combinatie die je niet wilt missen. Onze high tea biedt ook hartige en zoete lekkernijen, zoals appeltaart uit een glaasje, quiches en u krijgt een bijzonder gevuld wekpotje met zelfgemaakt gebak. Uiteraard geserveerd met een selectie van fijne thee.

Onze high tea is een uitstekende keuze voor een ontspannen middag met vrienden en familie, of om jezelf te trakteren op iets bijzonders. Kom bij ons langs en ervaar de authentieke smaken van onze traditionele high tea, inclusief onze heerlijke scones met clotted cream.

BABYSHOWER

Kom gezellig met een groep vrienden en/of familie langs voor een babyshower. We zorgen voor een onvergetelijke middag meet een heerlijke high tea en versiering van de hapjes en de ruimte waar jullie zitten. Uiteraard in de gewenste kleur roze, blauw of beide kleuren wanneer je het nog even voor je wil houden. 

IETS ORGANISEREN BIJ ONS?

U kunt uw volgende bijeenkomst of evenement ook in ons gezellige koffie café organiseren!

Onze ruimte biedt de perfecte setting voor elk soort evenement, of het nu gaat om een informele borrel, een verjaardagsfeestje of een zakelijke bijeenkomst. Met onze knusse en ontspannen sfeer kunt u zich volledig op uw gasten concentreren en genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

We bieden een volledig flexibele en op maat gemaakte service die aan uw wensen voldoet. Wij gaan ons best voor u doen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, van het voorbereiden van de ruimte tot het serveren van de drankjes en hapjes.

Dus waar wacht u nog op? Huur ons koffie café af voor uw volgende bijeenkomst en trakteer uw gasten op een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw evenement te plannen.

Een leuk winkeltje!

We hebben eind 2023 het theewinkeltje ‘Theevrouwtje’ overgenomen. Een klein deel van ons koffie café heeft plaatsgemaakt voor een groot aanbod losse thee en leuke thee accessoires. 

Kom langs en kies je favoriete smaak!