Skip to content

ACTIVITEITEN

'T GOUDEN APPELTJE

HIGH TEA – LOKAAL BIER & KOFFIE – VERGADEREN – RECEPTIE – FEEST

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke High Tea, een vergadering (met lunch), of misschien heeft u een ruimte nodig voor een receptie of een feest. In overleg is een hoop mogelijk.

HIGH TEA 

Ervaar een authentieke Engelse traditie met onze high tea. Geniet van heerlijke scones, vers gebakken en geserveerd met romige clotted cream – een smaakvolle combinatie die je niet wilt missen. Onze high tea biedt ook hartige en zoete lekkernijen, zoals appeltaart uit een glaasje, quiches en u krijgt een bijzonder gevuld wekpotje met zelfgemaakt gebak. Uiteraard geserveerd met een selectie van fijne thee.

Onze high tea is een uitstekende keuze voor een ontspannen middag met vrienden en familie, of om jezelf te trakteren op iets bijzonders. Kom bij ons langs en ervaar de authentieke smaken van onze traditionele high tea, inclusief onze heerlijke scones met clotted cream.

VERGADEREN

Wij nodigen u graag uit om uw volgende vergadering in ons koffie café te houden. Wij bieden de perfecte setting voor een productieve vergadering, inclusief koffie en heerlijke lunchmogelijkheden.

Onze locatie biedt een sfeervolle ambiance met comfortabele zitplaatsen en een rustige omgeving waar u in alle rust kunt vergaderen. Uw vergadering kan worden voorzien van verse koffie en andere dranken.

Bovendien bieden wij, in overleg, lunch. Variërend van broodjes tot salades en warme gerechten. Onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat uw team energie heeft om de vergadering door te komen.

Onze koffiebar is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn een ideale locatie voor zowel kleine als grote groepen. Onze ruimte kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het organiseren van een brainstormsessie of een formele presentatie.

Wacht niet langer en plan uw volgende vergadering bij ons koffie café. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw reservering te maken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.

IETS ORGANISEREN BIJ ONS?

U kunt uw volgende bijeenkomst of evenement ook in ons gezellige koffie café organiseren!

Onze ruimte biedt de perfecte setting voor elk soort evenement, of het nu gaat om een informele borrel, een verjaardagsfeestje of een zakelijke bijeenkomst. Met onze knusse en ontspannen sfeer kunt u zich volledig op uw gasten concentreren en genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

We bieden een volledig flexibele en op maat gemaakte service die aan uw wensen voldoet. Wij gaan ons best voor u doen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, van het voorbereiden van de ruimte tot het serveren van de drankjes en hapjes.

Dus waar wacht u nog op? Huur ons koffie café af voor uw volgende bijeenkomst en trakteer uw gasten op een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw evenement te plannen.